31/12/15

2015-12-31 20:41

 «Εύχομαι κάθε φορά που θα ανοίγεις τα μάτια σου το πρωί να νιώθεις τον ίδιο ενθουσιασμό που ένιωθες σαν παιδί όταν χιόνιζε… Κάθε μέρα που θα σηκώνεσαι αγανακτισμένος ή κουρασμένος πολλές φορές από τη ζωή να υπάρχει κάποιος δίπλα στο κρεβάτι που θα ξυπνάει το χαμόγελό σου…

  Εύχομαι το καινούριο σου βιβλίο να ανοίγει και να πλημμυρίζει τον κόσμο όλο με φως. Από τον χρόνο της αλλαγής και μετά τα «ευχαριστώ» που θα ακούσεις να είναι περισσότερα από τις πράξεις που τα προκάλεσαν.  Το βάδισμά σου να είναι πιο ζωντανό χωρίς καν να προσπαθείς γι’ αυτό…

  Εύχομαι να πάψεις να προσπαθείς μόνο εσύ και να θυμηθούν κι οι άλλοι ποιος είναι ο ρόλος τους μερικές φορές… Τελευταία σελίδα για όλους σήμερα... Πολλά κενά στην ιστορία σου, πολλές ελλείψεις, πολλή αγωνία… Μα κι αγάπη, κι ευτυχία, χαμόγελα κι ελπίδες.

  Εύχομαι από εδώ και πέρα να αξίζει τον κόπο ο λόγος που θλίβεσαι. Εύχομαι πολλές στιγμές που τα μάτια σου θα αστράφτουν από μόνα τους. Κι αυτά όλα χωρίς καμία προσπάθεια! Στιγμές που η καρδιά σου θα ανάψει πάλι και θα νιώθεις το χάος της ελευθερίας να σε χαϊδεύει. Εύχομαι και αγάπη πολλή. Και τύχη για να την βρεις.

  Εμπρός, λοιπόν, σ’ ένα καινούριο λευκό χαρτί να ζωγραφίσεις! Ας πιούμε στη καινούρια αρχή. Ας χαμογελάσουμε στο φλογερό τέλος. Το τέλος που φέρνει την καινούρια εποχή. Μια εποχή γεμάτη κι αυτή όνειρα καινούρια, επιθυμίες αλλιώτικες και επιτυχίες δυνατές!

  Κι όλα αυτά τα εύχομαι από τη καρδιά μου. Όπως κι εσύ φαντάζομαι για μένα! Όλα αυτά τα βλέπω να συμβαίνουν στις ζωές μας. Όπως βλέπω και τη πραγματική επιθυμία σου να ξεκινήσεις από την αρχή. Μ’ ένα σφύριγμα, με ένα κλικ! Όπως βλέπω ότι το αξίζεις πραγματικά! Κι όλα αυτά τα βλέπω με την καρδιά μου. Όπως κι εσύ με τη δική σου για μένα, φαντάζομαι…

  Εύχομαι επίσης, να μη ξεχνάς. Να μην αφήνεσαι. Μη χάνεις ποτέ τον εαυτό σου. Να μη ξεχνάς… Ποιος σου έδωσε το χέρι του… Ποιος το άρπαξε πίσω μετανιωμένος και ποιος ήταν εκεί… Γίνεται θλιβερός όποιος ξεχνάει. Δε μπορεί να μην τους έχεις δει. Είναι κάτι ανθρωπάκια που δε θυμούνται ποτέ. Μη γίνεις έτσι. Ζήσε.

  Εύχομαι να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Να βρεις το νόημά σου και να προχωράς. Να προχωράς και να παλεύεις γι’ αυτά που πιστεύεις ακόμα κι αν αυτά σε οδηγήσουν να μένεις μόνος. Βγες στους δρόμους και πιες για μια νέα αρχή. Πιες για ΤΗΝ νέα αρχή. 

  Κι αν είναι η αλλαγή της εποχής αυτής να σε βρει χορεύοντας ακόμα καλύτερα! Μη σε νοιάζει όμως εάν δε χορεύεις ακόμα. Μη βιάζεσαι. Τώρα αλλάζει η εποχή!»